Hemtjänst

Enligt LOV valfrihetssystem kan du välja vilken hemtjänst utförare du vill ha dina insatser av. Du söker hemtjänst via biståndshandläggare på äldreomsorgsförvaltningen i kommunen. Därefter tar vi kontakt med dig för en genomförandeplan så fort vi blir meddelat av biståndshandläggaren.

Servicen sker med hänsyn tagen till dina rättigheter med lagstiftningen som underlag. Vi är beredda för att ge dig en kvalitativ vardag fylld av respekt med ett gott bemötande oberoende av din bakgrund. Detta sker via vår kompetenta personal som ständigt ser till att du får den bästa möjliga servicen och ett gott bemötande.

 

Vår personal är duktiga på matlagning, både på svensk husmanskost och internationellt matkultur, för er som vill prova variationer. Vi tycker att måltiderna är är en mycket viktig del av vardagen.

 

Därför sätter vi vikt vid näringsrik matlagningsom tillfredsställer era behov samtidig som det tilltalar synen. En annan viktig punkt i mål är att ha sällskap vid måltiderna, vilket främjar den sociala samvaron.

 

Vi levererar dagligt varma matlådor, direkt från restaurang , för er som så önskar.